Board index
phpBB3Hacks RSS phpBB3Hacks on Facebook

Abeceda mod (Sort topics alphabetically) 1.0.4

Re: Abeceda mod (Sort topics alphabetically) 1.0.4

Postby Reitak » Mon Dec 07, 2009 1:36 pm

zdravim, mod je nice, ale uvital by som taketo nieco

ked mam nahlad na forum tak topics su zoradene podla datumu pridania, ci posledneho prispevku, co je ok

ked kliknem na tento mod - all topics, pripadne na nejake pismeno ci cislo, tak aby mi to zoradil podla abecedy a nie podla datumu ak to tam je niekde zahrnute tak prosim o pomoc kde a ako zmenit, dik
Reitak
User
User

Postby Starbucg » Wed Dec 30, 2009 3:29 pm

Ahoj,

Nainstaloval jsem tuhle vaší abecedu. Obnovil šablony stylu a promazal cache. Ale mám problém. V administraci nikde nemůžu najít povolení abecedy. Podle mě by to mělo být v záložce fóra, když se zakládá nové. A v tom nastavení by to mělo být, ale není. Projel jsem instalaci ještě 3x a zkontroloval ji. Soubory jsem nahrál na ftp ještě jednou.

Ale nikde nic.

Děkuji za radu
Starbucg
User
User

Postby drndos » Wed Dec 30, 2009 4:37 pm

je treba pozrieť ten HTML súbor acp štýlu či je na správnom mieste ten kód ktorý si pridal
drndos
User
User

Postby Starbucg » Wed Dec 30, 2009 7:17 pm

Soubor adm/style/acp_forums.html jsem zkontroloval. Kód v něm je:

Code: Select all
      <fieldset>
         <legend>{L_GENERAL_FORUM_SETTINGS}</legend>
<dl>
         <dt><label for="allow_sta">{L_ALLOW_STA}:</label><br /><span>{L_ALLOW_STA_EXPLAIN}</span></dt>
         <dd><label><input type="radio" class="radio" name="allow_sta" value="1"<!-- IF S_ALLOW_STA --> id="allow_sta" checked="checked"<!-- ENDIF --> /> {L_YES}</label>
            <label><input type="radio" class="radio" name="allow_sta" value="0"<!-- IF not S_ALLOW_STA --> id="allow_sta" checked="checked"<!-- ENDIF --> /> {L_NO}</label></dd>
      </dl>
      <dl>
         <dt><label for="display_active">{L_DISPLAY_ACTIVE_TOPICS}:</label><br /><span>{L_DISPLAY_ACTIVE_TOPICS_EXPLAIN}</span></dt>
         <dd><label><input type="radio" class="radio" name="display_active" value="1"<!-- IF S_DISPLAY_ACTIVE_TOPICS --> id="display_active" checked="checked"<!-- ENDIF --> /> {L_YES}</label>
            <label><input type="radio" class="radio" name="display_active" value="0"<!-- IF not S_DISPLAY_ACTIVE_TOPICS --> id="display_active" checked="checked"<!-- ENDIF --> /> {L_NO}</label></dd>
      </dl>
      </fieldset>
Starbucg
User
User

Postby XCT » Sat Jan 23, 2010 7:03 pm

Tak jsem všechno udělal a když chci ještě přidat dotaz do databáze, tak mi to hodí:

Chyba

SQL-dotaz:

ALTER TABLE `phpbb_forums` ADD `allow_sta` tinyint( 1 ) unsigned default '1' NOT NULL

MySQL hlásí: Dokumentace
#1060 - Duplicate column name 'allow_sta'

Četl jsem, že se musí původní smazat, ale když ji smažu a dám sql vložím tam ten řádek co mám přidat a dám Proveď, tak mi to hodí zase tu chybu. Jak to mám prosím smazat?? Na fóru se nic nezměnilo a cache jsem pročistil.
XCT
User
User

Postby drndos » Sun Jan 24, 2010 2:25 am

tento SQL príkaz si už vykonal, prosím čítaj akú chybu ti to napísalo, ak nevieš po anglicky prosím použi http://translate.google.com/ veľmi užitočná vec a ušetrí kopu času a starostí, stačí čítať
drndos
User
User

Postby XCT » Sun Jan 24, 2010 11:17 am

drndos wrote:tento SQL príkaz si už vykonal, prosím čítaj akú chybu ti to napísalo, ak nevieš po anglicky prosím použi http://translate.google.com/ veľmi užitočná vec a ušetrí kopu času a starostí, stačí čítať

To uz vim, ale me to nic neudelalo ten mod tam proste nemam. To je ten problem.
XCT
User
User

Postby XCT » Mon Jan 25, 2010 6:03 pm

Nikdo neví co s tím?
XCT
User
User

Postby Starbucg » Tue Feb 16, 2010 3:35 pm

Tak jsem tuhle abecedu zkoušel nainstalovat znova. Provedl jsem SQL příkaz, upravil soubory. Upravené soubory nahrál na ftp a přepsat originální soubory. Poté jsem promazal šablony stylu a cache. Bohužel ani přesto se mi v administraci (vytváření nového fóra či sekce) nezobrazuje vůbec možnost povolit abecední seřazení.

Tady je úryvek kódu ze souboru acp_forums.html

<fieldset>
         <legend>{L_GENERAL_FORUM_SETTINGS}</legend>
         <dl>
         <dt><label for="allow_sta">{L_ALLOW_STA}:</label><br /><span>{L_ALLOW_STA_EXPLAIN}</span></dt>
         <dd><label><input type="radio" class="radio" name="allow_sta" value="1"<!-- IF S_ALLOW_STA --> id="allow_sta" checked="checked"<!-- ENDIF --> /> {L_YES}</label>
            <label><input type="radio" class="radio" name="allow_sta" value="0"<!-- IF not S_ALLOW_STA --> id="allow_sta" checked="checked"<!-- ENDIF --> /> {L_NO}</label></dd>
      </dl>
      <dl>
         <dt><label for="display_active">{L_DISPLAY_ACTIVE_TOPICS}:</label><br /><span>{L_DISPLAY_ACTIVE_TOPICS_EXPLAIN}</span></dt>
         <dd><label><input type="radio" class="radio" name="display_active" value="1"<!-- IF S_DISPLAY_ACTIVE_TOPICS --> id="display_active" checked="checked"<!-- ENDIF --> /> {L_YES}</label>
            <label><input type="radio" class="radio" name="display_active" value="0"<!-- IF not S_DISPLAY_ACTIVE_TOPICS --> id="display_active" checked="checked"<!-- ENDIF --> /> {L_NO}</label></dd>
      </dl>
      </fieldset>
Starbucg
User
User

Postby MSF » Thu Mar 11, 2010 4:41 pm

Čaute, SQL som pridal ale aj napriek tomu vyskočila táto chyba, keď chcem zmeniť nastavenia:
Hello, i add SQL command but error will show anyway:

SQL ERROR [ mysql4 ]

Unknown column 'allow_sta' in 'field list' [1054]

SQL

UPDATE phpbb3_forums SET parent_id = 0, forum_type = 0, forum_status = 0, forum_parents = '', forum_name = 'Smetisko', forum_link = '', forum_desc = '', forum_desc_uid = '', forum_desc_options = 7, forum_desc_bitfield = '', forum_rules = '', forum_rules_uid = '', forum_rules_options = 7, forum_rules_bitfield = '', forum_rules_link = '', forum_image = '', forum_style = 0, display_subforum_list = 1, display_on_index = 1, forum_topics_per_page = 0, enable_indexing = 1, enable_icons = 1, enable_prune = 0, prune_days = 0, prune_viewed = 0, prune_freq = 0, allow_sta = 1, forum_flags = 32 WHERE forum_id = 57

BACKTRACE

FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 174
CALL: dbal->sql_error()

FILE: includes/acp/acp_forums.php
LINE: 1233
CALL: dbal_mysql->sql_query()

FILE: includes/acp/acp_forums.php
LINE: 187
CALL: acp_forums->update_forum_data()

FILE: includes/functions_module.php
LINE: 507